Zapečené ječné kroupy s houbami
- Celková doba 40 min
- 20 min
Příprava - 20 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (7)
Multifunkční elektrický hrnec Tefal Cook4Me+ Connect CY855830 Černý Multifunkční elektrický hrnec Tefal Cook4Me+ CY851130 Bílý Inteligentní multifunkční hrnec Tefal Cook4me Touch WiFi CY912831 Černá Inteligentní multifunkční hrnec Tefal Cook4me+ CY851130 Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
6 os.
360 g Ječné kroupy
600 g Houby, umyté a nakrájené
90 g Vyloupané vlašské ořechy, na hrubo nakrájené
300 g Seitan nebo uzené tofu
150 g Salát nebo špenátové listy, umyté a nakrájené
750 ml Zeleninový vývar
Sůl, pepř
Příprava
Fáze 1 /4
Připravte si přísady.
Fáze 2 /4
Kroupy, vývar, seitan a houby vložte do nádoby. Dochuťte solí a pepřem a zamíchejte. Lístky špenátu nechte nahoře.
Fáze 3 /4
Tlakové vaření.
Fáze 4 /4
Přidejte vlašské ořechy a podávejte.